Τρόποι αποστολής

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να έρθετε να τα παραλάβετε στα γραφεία μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Έτσι θα μας γνωρίσετε από κοντά και θα μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε άμεσα και να λύσετε όλες σας τις απορίες!

Παραγγελίες που δίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται την ίδια μέρα (εκτός Σαββάτου)

Αν όμως βρίσκεται μακριά ή δεν έχετε χρόνο, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με έναν από τους παρακάτω τρόπους αποστολής:


1. Ταχυδέμα Courier

Με αυτή τη μέθοδο η παραγγελία σας θα παραδοθεί μέσω της γνωστής εταιρείας Ταχυδέμα courier την επόμενη εργάσιμη. Μερικές φορές σε ορισμένους προορισμούς (κυρίως νησιά) μπορεί η παράδοση να γίνει σε 1-3 εργάσιμες. Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 2.19€ για παραγγελία μέχρι 2 κιλά, για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους τα μεταφορικά ορίζονται ανάλογα με το βάρος της εκάστοτε παραγγελίας.


2. ELTA Courier

Με αυτή τη μέθοδο η παραγγελία σας θα παραδοθεί μέσω της γνωστής εταιρείας ELTA courier την επόμενη εργάσιμη. Μερικές φορές σε ορισμένους προορισμούς (κυρίως νησιά) μπορεί η παράδοση να γίνει σε 1-3 εργάσιμες. Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3.19€ για παραγγελία μέχρι 2 κιλά, για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους τα μεταφορικά ορίζονται ανάλογα με το βάρος της εκάστοτε παραγγελίας.

3. ACS Courier

Με αυτή τη μέθοδο η παραγγελία σας θα παραδοθεί μέσω της γνωστής εταιρείας ACS courier την επόμενη εργάσιμη. Μερικές φορές σε ορισμένους προορισμούς (κυρίως νησιά) μπορεί η παράδοση να γίνει σε 1-3 εργάσιμες. Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3.50€ για παραγγελία μέχρι 2 κιλά, για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους τα μεταφορικά ορίζονται ανάλογα με το βάρος της εκάστοτε παραγγελίας.

4. ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

Με αυτή τη μέθοδο η παραγγελία σας θα παραδοθεί μέσω της γνωστής εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ την επόμενη εργάσιμη. Μερικές φορές σε ορισμένους προορισμούς (κυρίως νησιά) μπορεί η παράδοση να γίνει σε 1-3 εργάσιμες. Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 4,20€ για παραγγελία μέχρι 2 κιλά, για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους τα μεταφορικά ορίζονται ανάλογα με το βάρος της εκάστοτε παραγγελίας.